VÆR MED TIL AT UDVIKLE HJORTØGAARD

Vi har brug for 1-2 yngre ildsjæle i Hjortøgaards bestyrelse. Gerne forældre med skolebørn, da vores næste udfordring bliver at oprette en bevægelseslegeplads/parkour-bane på vores område.

Naturstøttepunkt Hjortøgaard er en forening af frivillige, der holder til i Bygning 77 for enden af Sandet ved indgangen til flyvestationen, tæt på Kirke Værløse og Laanshøj.

Siden 2013 har vi med bistand fra fonde og kommunen skabt fysiske rammer i området for børns og voksnes natur- og friluftsoplevelser: Opslagstavlen ved Sandet, ”Naturstuen”, ”Vingen”, bålhytten, ”Tingstedet” m.m.

Vi driver udeskole og afholder arrangementer som Forårets dag, Efterårets dag, guidede ture m.m. Du kan læse meget mere om Hjortøgaard på www.hjortoegaard.dk.

Hvis du er nytilflytter til kommunen med interesse for natur- og friluftsliv, vil bestyrelsesarbejdet i Hjortøgaard give dig et ønskenetværk, mange gode oplevelser og spændende udfordringer.

Kontakt mig på telefon 4073 2946 eller mail ulr.moos@gmail.com og lad os mødes over en kop kaffe i Bygning 77 til en nærmere snak.

Med venlig hilsen Ulrick Moos, 

Formand for Hjortøgaards bestyrelse

 IMG_4614 IMG_4611 IMG_4612 IMG_4672